Glow text generator Text generator

Terima Kasih Kepada Mereka2 Yg Mengikuti Iklaneka

[ads] Buat duit lumayan tanpa modal di Facebook, Blog & Tweeter Sekarang! Setiap klik dibayar RM0.20 hingga RM0.40! Daftar di sini #ChurpChurp

[ads] Dapatkan Produk Bioasli Anda Dan Nikmati Hidup Yang Lebih Bermakna Di sini # BioAsli

[ads] Ersano Perfume 1 lagi produk keluaran anak tempatan menampilkan 13 jenis haruman yang menawan, pastinya tiada alkohol. # Haruman Menawan Pasti Berkenan

Monday, July 25, 2011

Cerita Doktor


KUALA LUMPUR: Doktor putar alam. Itulah gelaran layak diberikan kepada seorang pegawai perubatan bertauliah berusia lewat 30-an yang mengaut keuntungan ratusan ribu ringgit apabila memperdaya wanita terutama mereka yang ingin kelihatan cantik membuat pembedahan kosmetik sebelum lesap bersama wang mangsa.

Selain bijak berkata-kata, taktik doktor lelaki terbabit cukup mudah, iaitu menjadikan sebuah klinik di ibu kota sebagai pusat operasi bagi meyakinkan mangsa.

Difahamkan, kos pembedahan kosmetik yang ditawarkan doktor terbabit jauh lebih rendah daripada hospital lain dan itu antara strateginya untuk menarik minat pelanggan.

Sebaik menerima bayaran penuh kos pembedahan yang mahu dilakukan mangsa, doktor itu akan memberikan pelbagai alasan sebelum memberitahu pembedahan dirancang tidak boleh dilakukan.


Selepas itu, doktor berkenaan akan memberikan cek tendang kepada mangsa kononnya untuk membayar semula kos pembedahan dibuat sebelum menghilangkan diri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...