Glow text generator Text generator

Terima Kasih Kepada Mereka2 Yg Mengikuti Iklaneka

[ads] Buat duit lumayan tanpa modal di Facebook, Blog & Tweeter Sekarang! Setiap klik dibayar RM0.20 hingga RM0.40! Daftar di sini #ChurpChurp

[ads] Dapatkan Produk Bioasli Anda Dan Nikmati Hidup Yang Lebih Bermakna Di sini # BioAsli

[ads] Ersano Perfume 1 lagi produk keluaran anak tempatan menampilkan 13 jenis haruman yang menawan, pastinya tiada alkohol. # Haruman Menawan Pasti Berkenan

Saturday, July 16, 2011

Batu Teras Gunung


BUKIT BERUNTUNG: “Kami pernah digelar orang gila dan pengamal ilmu sesat kerana makan kaca,” kata pemandu treler, Johari Mohamad yang boleh mengunyah serpihan kaca tanpa mencederakan diri.

YAKIN...Johari menyuap serpihan kaca kepada isterinya, Halimatussadiah.
Selain Johari, 37, isterinya, Halimatussadiah Ghazali, 32, dan beberapa rakannya berkemampuan mengunyah serpihan kaca sama ada daripada lampu kalimantang atau cermin dihancurkan umpama menikmati kacang.


Johari berkata, dia boleh mengunyah kaca apabila memegang batu dipanggil ‘teras gunung’ yang didakwanya mempunyai pelbagai manfaat dalam bidang perubatan.

“Tapi perkara ini berlaku kerana kuasa Allah, bukan dari keyakinan terhadap batu itu, namun perkara begini menjadikan saya dan rakan yang mempunyai ‘teras gunung’ dipandang pelik segelintir orang.

GAMBAR : BATU teras gunung.

“Batu ini ada keindahan dan manfaat tersendiri kepada orang yang mengetahuinya tetapi keyakinan mengenai itu tetap datang daripada Allah,” katanya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...