Glow text generator Text generator

Terima Kasih Kepada Mereka2 Yg Mengikuti Iklaneka

[ads] Buat duit lumayan tanpa modal di Facebook, Blog & Tweeter Sekarang! Setiap klik dibayar RM0.20 hingga RM0.40! Daftar di sini #ChurpChurp

[ads] Dapatkan Produk Bioasli Anda Dan Nikmati Hidup Yang Lebih Bermakna Di sini # BioAsli

[ads] Ersano Perfume 1 lagi produk keluaran anak tempatan menampilkan 13 jenis haruman yang menawan, pastinya tiada alkohol. # Haruman Menawan Pasti Berkenan

Saturday, July 23, 2011

Ambil Cuti Sakit, Isteri Mengamuk


AMPANG: Berang kerana dimarah suami, seorang wanita bertindak ganas apabila membelasah lelaki berkenaan sehingga retak hidung, selain lebam pada muka dan badan.

Difahamkan, dalam kejadian malam kelmarin, wanita berusia lewat 20-an itu menyerang suaminya berusia 32 tahun menggunakan senduk, lesung batu dan batu pengasah pisau.

Wanita itu juga hilang pertimbangan apabila bukan saja memukul suaminya, malah turut memijak dan mencekik anak perempuan mereka yang berusia 11 tahun ketika kanak-kanak itu cuba menghalang dia daripada terus menyerang suaminya yang sudah cedera.

Menurut sumber, dalam kejadian kira-kira jam 11 malam itu, mangsa dikatakan memarahi isterinya sebaik mengetahui wanita itu mengambil cuti sakit tanpa memberitahunya.


“Perkara itu hanya diketahui lelaki terbabit selepas pergi ke pejabat isterinya untuk menjemput wanita itu pulang bekerja. Bagaimanapun, rakan sekerja memaklumkan isterinya tidak bekerja pada hari berkenaan kerana bercuti sakit.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...