Glow text generator Text generator

Terima Kasih Kepada Mereka2 Yg Mengikuti Iklaneka

[ads] Buat duit lumayan tanpa modal di Facebook, Blog & Tweeter Sekarang! Setiap klik dibayar RM0.20 hingga RM0.40! Daftar di sini #ChurpChurp

[ads] Dapatkan Produk Bioasli Anda Dan Nikmati Hidup Yang Lebih Bermakna Di sini # BioAsli

[ads] Ersano Perfume 1 lagi produk keluaran anak tempatan menampilkan 13 jenis haruman yang menawan, pastinya tiada alkohol. # Haruman Menawan Pasti Berkenan

Thursday, July 14, 2011

Tomok Dan Bersih 2.0


KUALA LUMPUR: “Saya kecewa apabila ada pihak menuduh saya menyertai perhimpunan haram, Bersih 2.0 sedangkan pada hari itu adalah majlis persandingan saya bersama isteri di rumah keluarga saya di Alam Damai, Cheras,” kata penyanyi, Shah Indrawan Ismail, 27, atau lebih dikenali sebagai Tomok.

Tomok adalah mangsa keadaan terbaru apabila dikaitkan menyokong perhimpunan haram pembangkang 9 Julai lalu iaitu hari yang sama dengan tarikh perkahwinannya.

Menurutnya, tindakan pihak tidak bertanggungjawab memuatkan gambar lelaki seiras wajahnya menerusi blog hiburan ketika menyertai perhimpunan haram itu dianggap kelakar.

“Saya tidak melihat wajah orang yang didakwa melakukan demonstrasi jalanan itu sama seperti saya. Saya menolak tuduhan itu kerana sememangnya orang ramai tahu saya berkahwin pada 9 Julai lalu iaitu tarikh sama dengan perhimpunan itu,” katanya.Tomok ketika diminta pendapat mengenai perhimpunan haram terbabit menganggap tindakan pembangkang mengadakan demonstrasi itu sesuatu yang menyusahkan.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...