Glow text generator Text generator

Terima Kasih Kepada Mereka2 Yg Mengikuti Iklaneka

[ads] Buat duit lumayan tanpa modal di Facebook, Blog & Tweeter Sekarang! Setiap klik dibayar RM0.20 hingga RM0.40! Daftar di sini #ChurpChurp

[ads] Dapatkan Produk Bioasli Anda Dan Nikmati Hidup Yang Lebih Bermakna Di sini # BioAsli

[ads] Ersano Perfume 1 lagi produk keluaran anak tempatan menampilkan 13 jenis haruman yang menawan, pastinya tiada alkohol. # Haruman Menawan Pasti Berkenan

Friday, August 26, 2011

Diserang Kera


RANTAU PANJANG: “Sebaik melihat kera cuba menerkam, saya terus menendang kera itu. Akibatnya, motosikal yang ditunggang terbalik dan kami bertiga tercampak ke tepi.

“Saya tidak lagi mampu bergerak kerana lutut sakit dan dalam keadaan cemas, saya sempat lihat kera itu melompat di atas badan saya dan adik,” kata mangsa serangan kera, Mohd Shafiq Mat Zulkapli, 16.

SAKIT...Shafiq cedera di bahagian lutut.

Dalam kejadian kira-kira jam 10.45 pagi semalam, Mohd Shafiq dan dua adiknya, Nur Aishah, 13, dan Nur Yasmin, 8, diserang seekor kera liar ketika dalam perjalanan menunggang motosikal Honda C70 untuk membantu ibu bapa mereka mengutip getah beku di kebun getah di Kampung Tasek Bakong, di sini.

Akibat terjatuh dari motosikal, Mohd Shafiq patah tulang lutut kanan, manakala Nur Aisyah cedera di kaki kanan dan Nur Yasmin pula tidak cedera.Mohd Shafiq dihantar sepasukan anggota Jabatan Pertahanan Awam Malaysia (JPAM) Rantau Panjang dengan kenderaan pacuan empat roda ke Hospital Pasir Mas sebelum dirujuk ke Hospital Raja Perempuan Zainab II, Kota Bharu, manakala Nur Aisyah pula dirawat di Hospital Pasir Mas dan menerima lapan jahitan di kaki.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...