Glow text generator Text generator

Terima Kasih Kepada Mereka2 Yg Mengikuti Iklaneka

[ads] Buat duit lumayan tanpa modal di Facebook, Blog & Tweeter Sekarang! Setiap klik dibayar RM0.20 hingga RM0.40! Daftar di sini #ChurpChurp

[ads] Dapatkan Produk Bioasli Anda Dan Nikmati Hidup Yang Lebih Bermakna Di sini # BioAsli

[ads] Ersano Perfume 1 lagi produk keluaran anak tempatan menampilkan 13 jenis haruman yang menawan, pastinya tiada alkohol. # Haruman Menawan Pasti Berkenan

Wednesday, May 18, 2011

Jatuh tingkat 16 elak kena cekup


KUALA LUMPUR: Tindakan bekas pegawai polis yang cuba meloloskan diri dengan memanjat tingkap bilik dihuninya di tingkat 16, hotel di Jalan Raja Muda Aziz, di sini, bagi mengelak dicekup pegawai pencegah maksiat, membawa padah apabila dia maut selepas terjatuh, awal pagi semalam.

Mangsa yang berusia 62 tahun dikatakan terkejut apabila pintu biliknya diketuk sepasukan pegawai penguat kuasa Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi) untuk melakukan pemeriksaan dalam kejadian kira-kira jam 2.30 pagi itu.
Bimbang ditahan, lelaki itu bertindak membuka tingkap bilik didiaminya dan keluar melalui tingkap bilik itu sebelum ditemui mati di lantai balkoni tingkat lima hotel berkenaan dengan kesan kecederaan parah di kepala.

Ketika kejadian, mangsa yang sudah berhenti daripada perkhidmatan polis pada 1992 dikatakan bersama wanita berusia lingkungan 40-an dalam bilik berkenaan.


Difahamkan, sepasukan pegawai penguat kuasa Jawi yang melakukan pemeriksaan cegah maksiat mengetuk pintu bilik mangsa sebelum dibuka wanita yang dipercayai menginap di bilik berkenaan bersama lelaki terbabit.

Sejurus pintu dibuka, pegawai penguat kuasa meluru ke dalam bilik sebelum mendapati tingkap bilik berkenaan terbuka dan apabila pemeriksaan dilakukan, pegawai terbabit ternampak mangsa terbaring di lantai balkoni tingkat lima hotel.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...