Glow text generator Text generator

Terima Kasih Kepada Mereka2 Yg Mengikuti Iklaneka

[ads] Buat duit lumayan tanpa modal di Facebook, Blog & Tweeter Sekarang! Setiap klik dibayar RM0.20 hingga RM0.40! Daftar di sini #ChurpChurp

[ads] Dapatkan Produk Bioasli Anda Dan Nikmati Hidup Yang Lebih Bermakna Di sini # BioAsli

[ads] Ersano Perfume 1 lagi produk keluaran anak tempatan menampilkan 13 jenis haruman yang menawan, pastinya tiada alkohol. # Haruman Menawan Pasti Berkenan

Thursday, May 19, 2011

Artis Pecah Rumah Sudah Dikenal pastiSemalam TV3 mendakwa seorang artis dari Terengganu ditangkap polis kerana jenyah pecah rumah. Artis lelaki bujang yang berusia 29 tahun tahun, berasal daripada Terengganu ditangkap gara-gara kes pecah rumah. ‘Artis misteri’ ini dikatakan pernah menjadi artis rakaman diKuala Lumpur & pernah memenangi pertandingan Rock & Balada.


Laman web, Ohbulan.com melalui sumbernya menyatakan bahawa lelaki tersebut hanyalah penyanyi taraf karaoke. Ketika ‘artis misteri’ ditangkap, dia memberitahu pihak wartawan bahawa dia pernah bekerja (bukan sebagai penyanyi) di sebuah syarikat rakaman di Kuala Lumpur.

‘Artis misteri’ ini memberitahu lagi, 2 tahun lepas dia ingin mengeluarkan album sendiri, namun tidak cukup duit. Pernah juga memenangi satu pertandingan taraf karaoke di Terengganu. Setelah gagal menerbitkan album, dia kembali semula ke Terengganu. Mula terlibat dalam dunia dadah dan jenayah.

Mungkin ini kesilapan teknikal. Berkemungkinan besar ‘artis misteri’ ini berada dibawah pengaruh dadah ketika diwawancarakan. Kasihan TV3 ditemberang oleh ‘artis misteri’ ini.

Jadi TV3 yang bertaraf TV perdana pun merapu juga.....dia ditemberang, kita pun nak ditemberang juga.


Sumber Copy Dari http://www.ekele.net/2011/05/artis-pecah-rumah-kita-dikelentong-tv3.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...