Glow text generator Text generator

Terima Kasih Kepada Mereka2 Yg Mengikuti Iklaneka

[ads] Buat duit lumayan tanpa modal di Facebook, Blog & Tweeter Sekarang! Setiap klik dibayar RM0.20 hingga RM0.40! Daftar di sini #ChurpChurp

[ads] Dapatkan Produk Bioasli Anda Dan Nikmati Hidup Yang Lebih Bermakna Di sini # BioAsli

[ads] Ersano Perfume 1 lagi produk keluaran anak tempatan menampilkan 13 jenis haruman yang menawan, pastinya tiada alkohol. # Haruman Menawan Pasti Berkenan

Wednesday, October 19, 2011

Mangsa Terbakar Dalam Kereta


BUTTERWORTH: Biarpun puas mencuba, beberapa orang awam tetap gagal menyelamatkan seorang lelaki daripada rentung dalam keretanya yang terbakar di tempat letak kereta Taman Tun Dr Awang, Bagan Ajam di sini, semalam.

SIASAT...anggota polis menyiasat mayat mangsa yang rentung dalam kereta, semalam.
Dalam kejadian kira-kira jam 9.10 pagi itu, orang ramai yang beriadah di tepi pantai berhampiran lokasi kejadian gempar apabila melihat sebuah kereta Proton Wira terbakar dan terdapat seorang lelaki tidak sedarkan diri di tempat duduk pemandu.

Berikutan itu, mereka hanya mampu melihat mangsa rentung bersama kereta berkenaan kerana api dipercayai bermula dari dalam kereta, marak dengan pantas memusnahkan kenderaan itu dalam masa hanya beberapa minit.

Timbalan Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Pulau Pinang, Asisten Komisioner Mohd Nasir Salleh berkata, mangsa dikenali sebagai Chang Wooi Teong, 44, berdasarkan pemeriksaan rekod pemilikan kereta berkenaan.

Menurutnya, usaha beberapa orang awam untuk menyelamatkan mangsa gagal kerana pintu kereta itu berkunci.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...