Glow text generator Text generator

Terima Kasih Kepada Mereka2 Yg Mengikuti Iklaneka

[ads] Buat duit lumayan tanpa modal di Facebook, Blog & Tweeter Sekarang! Setiap klik dibayar RM0.20 hingga RM0.40! Daftar di sini #ChurpChurp

[ads] Dapatkan Produk Bioasli Anda Dan Nikmati Hidup Yang Lebih Bermakna Di sini # BioAsli

[ads] Ersano Perfume 1 lagi produk keluaran anak tempatan menampilkan 13 jenis haruman yang menawan, pastinya tiada alkohol. # Haruman Menawan Pasti Berkenan

Monday, March 12, 2012

Hidup Mati Bersama


TELUK INTAN: Seorang warga emas dipercayai mengelar leher suaminya yang lumpuh hingga mati menggunakan sebilah pisau lipat sebelum dia menikam lehernya sendiri dengan gunting dalam cubaannya membunuh diri.

Dalam kejadian kira-kira jam 8.30 pagi di Taman Eastern Garden, di sini, lelaki berkenaan yang diserang penyakit angin ahmar sejak Oktober tahun lalu, dikatakan tidur bersama isterinya itu di bilik tidur utama.


TERBUNUH...mangsa yang meninggal dunia terbaring di atas katil dengan berlumuran darah.
Kejadian disedari menantu lelaki pasangan itu, Soo Kam Hon, 46, yang tinggal bersama mereka yang curiga apabila kedua-dua mentuanya tidak kelihatan sehingga jam 8.30 pagi sedangkan kebiasaannya mereka bangun seawal jam 7 pagi.

Menurut Soo, yang risau dengan keganjilan mentuanya, membuka pintu bilik yang tidak di kunci dan terkejut apabila menemui bapa mentuanya, Khoo Ching Kiong, 74, terbaring berlumuran darah di atas katil dengan kesan kecederaan pada leher.


Ibu mentuanya Chiang Mooi Chai, 71, terbaring tidak sedarkan diri dengan kecederaan pada lehernya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...