Glow text generator Text generator

Terima Kasih Kepada Mereka2 Yg Mengikuti Iklaneka

[ads] Buat duit lumayan tanpa modal di Facebook, Blog & Tweeter Sekarang! Setiap klik dibayar RM0.20 hingga RM0.40! Daftar di sini #ChurpChurp

[ads] Dapatkan Produk Bioasli Anda Dan Nikmati Hidup Yang Lebih Bermakna Di sini # BioAsli

[ads] Ersano Perfume 1 lagi produk keluaran anak tempatan menampilkan 13 jenis haruman yang menawan, pastinya tiada alkohol. # Haruman Menawan Pasti Berkenan

Tuesday, January 17, 2012

Terkejut Polis Datang, Wanita Terjun Tingkat Empat


PORT DICKSON: Tindakan ‘berani mati’ seorang wanita yang dipercayai terjun dari tingkat empat sebuah flat sebaik menyedari kediamannya diserbu polis, mengundang padah apabila kaki kirinya patah serta cedera parah di pinggang dan leher dalam kejadian di Jalan Lama, di sini, semalam.

Dalam kejadian kira-kira jam 11.45 pagi, wanita berusia 36 tahun itu dikejarkan ke hospital untuk mendapatkan rawatan kerana kecederaan dialaminya.

SAKIT...wanita terjun flat meraung kesakitan selepas terjatuh ke dalam longkang, semalam.
Harian Metro difahamkan, wanita yang tinggal bersama ibu dan beberapa anaknya ketika itu sedang berehat di ruang tamu rumahnya.

Dia yang menyedari kehadiran polis, secara tiba-tiba berlari ke arah tingkap dapur rumahnya sebelum terjun dari tingkat empat kediaman itu.

DI SINI...bangunan tempat mangsa terjun.


Tidak lama selepas itu, dia ditemui terbaring di dalam longkang di belakang flat berkenaan sambil meraung kesakitan akibat kecederaan dialaminya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...