Glow text generator Text generator

Terima Kasih Kepada Mereka2 Yg Mengikuti Iklaneka

[ads] Buat duit lumayan tanpa modal di Facebook, Blog & Tweeter Sekarang! Setiap klik dibayar RM0.20 hingga RM0.40! Daftar di sini #ChurpChurp

[ads] Dapatkan Produk Bioasli Anda Dan Nikmati Hidup Yang Lebih Bermakna Di sini # BioAsli

[ads] Ersano Perfume 1 lagi produk keluaran anak tempatan menampilkan 13 jenis haruman yang menawan, pastinya tiada alkohol. # Haruman Menawan Pasti Berkenan

Monday, November 21, 2011

Rumah Tania Hudson Ada "Penunggu"


KUALA LUMPUR: “Dia (suspek) akan tunggu di hadapan rumah saya empat hingga lima kali setiap hari, tak kira siang atau malam,” kata pelakon dan model, Tania Nadira Hudson, 26, yang juga adik pelakon popular, Natasha Hudson.


TANIA...bincang dengan ahli keluarga lelaki terbabit.

Dia mengakui, tindakan lelaki berusia 20-an itu menimbulkan perasaan takut.
Bimbangkan keselamatan diri, Tania membuat laporan di Balai Polis Subang Jaya.

Peminat fanatik itu mula ‘mengganggu’ kehidupan Tania sejak tiga minggu lalu selepas terserempak di sebuah bengkel kereta.

“Dia beritahu dia peminat dan sentiasa mengikuti perkembangan saya melalui laman sosial dan saya melayaninya sebagai peminat sama seperti orang lain. Namun, selepas itu dia muncul di hadapan rumah saya.

“Pada hari pertama, dia membawa buah-buahan dan memberikannya kepada saya. Terkejut dan hiba juga pada mulanya apabila dia menghargai saya sehingga sanggup datang ke rumah,” katanya ketika dihubungi, semalam.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...